Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Wednesday, July 7, 2010

TTC Sabah 7/7/2010 - MC hebat malam ini .....

Tepuk ayuh tepuk lagi....."FIKIRKAN BOLEH"

Baru ja sampai rumah terus buka laptop nak conteng cikit tentang peluang yang di kongsikan malam ini di TTC Sabah. Lihatlah, pandanglah, masih ramai lagi yang hadir untuk melihat peluang yang ada di Taipan. Siapa yang tak nak duit ? Siapa yang tak nak kereta besar? Siapa yang tak nak melancong ke luar negara? Siapa yang tak nak bebas masa, bebas kewangan? Semuanya ada di Taipan, tepuk dada tanyalah selera, nak ka tak nak??? Orang lain sebok nak buat, kenapa kita tak nak buat?

Sebelum jam 7 mlm lg da stay kat TTC utk menyiapkan kelengkapan PA Sistem, Laptop utk. slaid dan keperluan yg lain. Da menjadi kebiasaan, asal datang Talk/meeting mesti ada tugas, nak bantu group mesti bersedia, berkorban apa saja, korban masa,tenaga dan segala-galanya. Nak lihat group berjaya, nak lihat Taipan terus berjaya.....

Jam 8.30 mlm. MC hebat malam ini DDM Mahmud @ CCM yang tak henti-henti dengan celotehnya yg bersahaja sambil menjemput semua leader2 Taipan ke hadapan untuk memulakah perkongsian malam ni. Seperti biasa lagu Pembakar semangat "Hai-O Perjuangan Ku" & "Fikirkan Boleh" di nyanyikan bersama.

TTC Sabah. 7/7/2010 Sharing bersama DSM Saleha.
Dahulunya hanya peniaga kecil-kecilan selama hampir 20 tahun tp tidak punya apa2 yang harus di bangga kan. Kini beralih pula ke perniagaan yang lebih mencabar. Nak berjaya dalam MLM perlu ingat "HATI" jangan sekali-kali main hati, ketepikan kpentingan peribadi sebaliknya pandang ke hadapan. Itulah kata-kata semangat yg sempat diluahkan utk tatapan semua para usahawan dan bakal-bakal usahawan Taipan 181 Sabah. Usaha dan terus usaha tanpa jemu, kejayaan kita bermula dari kita sendiri. Berkat usaha yang berterusan setelah enam bulan dalam Taipan 181 kini memandu kereta mewah "SUPER KING" SAB181B. Hebat ka tak hebat?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?