Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

BUKTI KEJAYAAN

CDM HAMSAH DIMAN - seorang guru sekolah rendah anak jati daerah kecil kelahiran Kota Belud. Beliau merupakan CDM pertama TAIPAN 181 Sabah. Pernah melancong ke beberapa negara seperti Paris, Perth, China, Korea dan mengerjakan Umrah secara percuma.

 CDM JURINAH NASIR - seorang guru sekolah rendah berasal dari Beaufort. Pernah melancong bersama Taipan 181 ke luar negara seperti Sydney, Paris, Beijing dan mengerjakan Umrah.


CDM MAIDAH MALIN - sebelum ini tidak punya apa-apa, pagi petang hanya suka lepak di kedai kopi bersama rakan2 dan suka berangan-angan melancong ke luar negara, berkereta mewah bebas masa dan kewangan. Bersama TAIPAN 181 impiannya menjadi kenyataan. Pernah melancong ke Tokyo, Beijing, Switzerland & mengerjakan  Umrah.

 CDM HASNAH DUALIS - seorang surirumah, bermula dengan tidak pernah kenal apa itu MLM. Setelah menyertai TAIPAN 181 hanya dalam tempoh setahun sudah pelbagai kejayaan yang di luar dugaan telahpun di nikmati. Tahun 2009 melancong ke Sydney dan mengerjakan Umrah.


DDM RAMLEE KASSAM - seorang Pemandu, Bercita-cita ingin berjaya dalam hidup. "Kalau orang lain BOLEH sayapun BOLEH". Mac 2009 melancong ke Beijing bersama Taipan 181.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?