Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Wednesday, July 7, 2010

Semalam di TTC. 7/7/2010. Malam Perkongsian Yang Hebat.....

DSM Achai.... 4 bulan dalam Taipan
Sharing 1.
Maafkan saya kalau ejaan tu tak betul....hehe
Dahulunya penentang hebat kepada perniagaan MLM. Apa saja MLM yg diperkenalkan semuanya di pandang remeh, semua MLM sama, cerita ja manis2..... Tp bila berada dalan Taipan semua sangkaan meleset. Impian yang tinggi ingin memiliki kereta mewah yang selama ini tidak pernah terlintas di benak fikiran akhirnya tercapai setelah empat bulan bersama Taipan 181. Kini sudah memandu kereta Toyota Wish SD181F. Terima kasih yang tidak terhingga kepada DDM Arshad yang memperkenalkan peluang yang ada di Taipan.

DDM Julasbi menyampaikan kata-kata semangat kepada para usahawan dan tetamu yang hadir. Kalau nak berjaya dalam MLM, kena bijak memilih syarikat itu betul-betul hebat. Macamna nak tahu syarikat itu hebat? Pertama, pilihlah syarikat yang Kukuh, ada lesen perniagaan, berdaftar dengan DSAM, dan yang paling penting berada di Papan Utama BSKL. Hai-O adalah salah satu syarikat yang mempunyai kreteria yang di maksudkan oleh DDM Julasbi. Nak meniaga lama mesti dengan syarikat yang mampu bertahan lama.

Antara yang hadir di TTC Sabah....

Nyanyi jangan tak nyanyi.....CDM Hamsah, CDM Siti Rahmah, CDM Rosmah & bakal2 CDM yang tak pernah jemu-jemu bersama memimpin usahawan-usahawan yang ingin berjaya bersama Taipan. Kunci kejayaan dalam Taipan "Bersama dan Bersatu dalam Taipan selama-lamanya"....No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?