Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Saturday, October 23, 2010

PROGRAM AT181 TAMU BESAR KOTA BELUD 30 & 31 Okt. 2010

Selamat datang ke Kota Belud. Pekan kecil yang semangkin pesat membangun lebih kurang 68 kilometer dari ibu negeri Kota Kinabalu, Perjalanan yang memakan masa lebih kurang 1 1/2 jam melalui jalan darat yang melalui beberapa pekan kecil Inanam - Menggatal - Telipok - Tuaran dan Tenghilan. Berkunjunglah ke acara tahunan TAMU BESAR KOTA BELUD pada 30 & 31 Okt. 2010. Saksikan dengan lebih dekat pelbagai acara tradisi suku kaum yang terdapat di daerah ini yang terdiri dari pelbagai suku kaum yang hidup dengan harmoni.

JANGAN lupa berkunjunglah ke gerai kami AT181 yang juga akan turut serta buat julung kalinya, dengan tujuan untuk berkongsi peluang bagaimana kami merealisasikan impian kami bersama AT 181 yang telah terbukti ramai usahawan yg telah berjaya yang terdiri daripada kelahiran anak jati daerah Kota Belud sendiri. Dari orang biasa-biasa menjadi yang luar biasa. Apakah RAHSIAnya? Jumpa anda di sana....

Acara tradisi berkuda dari suku kaum baju Kota Belud.

Acara tradisi lumaba kerbau.

Antara kueh tradisi suku kaum bajau Kota Belud.

Kraftangan yang terdapat di kg Rampaian Kota Belud.

Kraftangan tradisi suku kaum Bajau "Tudung Duang" dalam bahasa bajau.

Kraftangan tradisi suku kaun bajau "Guuk/Badi" dalam bahasa bajau yang banyak terdapat di kg Siasai, Kota Belud.

Kraftangan "Belatak" dalam bahasa bajau, Kota Belud.

Banyak lagi acara tradisi, keraftangan, persembahan pakaian tradisi suku kaum bajau, iranun, dusun yang sememangnya merupakan suku kaum yang paling ramai terdapat di daerah Kota Belud ini.

JANGAN LUPA BERKUNJUNGLAH KE GERAI AKADEMI TAIPAN 181. Saksikan sendiri satu perkongsian yang luar biasa dari kami AT181 untuk anda. "PERKONGSIAN PELUANG MENJANA PENDAPATN DI AT181"

Maklumat Lanjut hubungi:
Ramlee Kassam - 013 8665181
Maidah Malin - 013 8534708

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?