Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Thursday, July 29, 2010

ROADSHOW & PELANCARAN AKADEMI TAIPAN 181 SABAH

Kepada semua warga TAIPAN 181 SABAH,
Anda di jemput hadir ke ROADSHOW & MAJLIS PELANCARAN AKADEMI TAIPAN 181 SABAH pada 31 Julai 2010 hari Sabtu Jam 8.00am - 4.00pm bertempat di DEWAN SERBAGUNA KEMENTERIAN PERTANIAN KOTA KINABALU, SABAH.
PAKAIAN: KOPORAT TAIPAN (jika ada) / KOT HITAM / FORMAL dengan WARNA TEMA MERAH/HITAM.
ATURCARA MAJLIS: Pratonton (Preview)Taipan 181 berwajah baru dan slot-slot motivasi hangat bersama Pemimpin2 hebat di Akademi Taipan 181.
Ayuh! JANGAN lepaskan peluang ini,JOM ramai-ramai kita penuhkan dewan dengan sorakan yang gemuruh. Anda pasti BOLEH, Taipan Sabah BOLEH.
Maklumat Lanjut sila berhubung dengan CDM/Upline masing-masing.
Kerjasama semua Warga Taipan sangat dialu-alukan.
Terima Kasih,
"BERSAMA DAN BERSATU SELAMANYA"

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?