Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Tuesday, June 29, 2010

Biztalk Sipitang 28/06/2010.
Hari ini seawal jam 6 pagi dah bertolak dari Kota Kinabalu ke daerah Sipitang lebih kurang 200km perjalanan untuk berkongsi lagi peluang bersama bakal usahawan baru.
Jam 10.00am dah mula kelas, nampaknya kali ini sambutan semangkin menggalakkan, happy jugak bila berpeluang lagi untuk berkongsi apabila di beri tugas slot pembentangan Ice Breaking di hadapan seramai lebih kurang 40-50 orang tetamu yang hadir.

Biztalk Sipitang 28/06/2010.
Antara tetamu yang hadir untuk melihat peluang yang di kongsikan bersama dalam Taipan 181.

1 comment:

  1. Tahniah DDM Ramli! Terus maju ke hadapan bersama TAIPAN 181 SABAH! Drp. DDM Julasbi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?