Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Monday, September 26, 2011

KLIK-KLIK JOM CANTIK ANGGUN & BEGAYA KOTA BELUD, 25 Sept.2011.

(Gambar di atas: MC bakat baru yang diketengahkan hari ini. SM Masruna, TAHNIAH anda sebenarnya berbakat teruskan usaha)

Salam, apa khabar anda semua pengunjung2 setia blog ini. Harapan saya anda sentiasa sihat wal-afiat hendaknya disamping keluarga, teman-teman dan rakan seperjuangan. Agak lama tidak berkesempatan n3 kat blog ni, maaf banyak2 agak sibuk sedikit. Kali ini saya paparkan gambar-gambar sekitar Program Jom Cantik, bergaya, anggun & jamuan raya yang baru-baru ini di adakan di Rest House, Kota Belud untuk tatapan anda semua.
Antara yang hadir, ada orang lama dan orang baru.

Tersenyum CDM Maidah duduk di tengah-tengah bersama dengan bakal CDM Kalsum.
Ini jugak orang baru, bakatnya terserah apabila menyertai AT181 beberapa bulan yang lalu. Sekarang sudah berpangkat DSM. Tahniah untuk DSM Shandora, untuk slot Teknik Solekan Asas.
DSM Sandora sedang membuat demo solekan bersama modelnya....
Tengok jangan tak tangok! CDM Nurhasni bersama DDM Maimor begitu tekun memerhatikan demo teknik solekan asas. Bukan main sapu-sapu jer ekk....! itulah yang sempat di perkatakan oleh DSM Shandora yang sering kali diundang terutama sekali majlis-majlis perkahwinan berkongsi teknik solekan dan peluang yang ada di AT181....

Tekun berusaha dengan tidak berhenti-henti pasti akan membuahkan hasil. Kejayaan akan lebih bermakna jika anda berani menghadapi cabaran. Buat jer jangan berhenti.....
Muka baru, wajah baru, harapan baru. Biz tetap on, tetap akan di lakukan. Tanggungjawab untuk memastikan orang baru untuk berjaya tetap tersemat di dalam hati.
Wow...! dapat hamper lagi pulak! CDM Nurhasni sedang menyampaikan hadiah bertuah kepada salah seorang peserta yang hadir dan di perhatikan oleh MC hebat kita kali ini SM Masruna. Tahniah, anda sungguh bertuah.... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa yang tahu. Tapi tuah tak akan datang tanpa di cari......
Selain dari hadiah bertuah, jamuanpun ada jugak.....! Rasanya masih belum terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua warga AT181, terutama sekali kepada krew2 yang berkerja keras menjayakan Program JOM CANTIK ini yang julung-julung kalinya diadakan di Kota Belud.
Makan3...free jek!

Okey! ni jer yang sempat saya kongsikan buat anda semua untuk kali ini.

Sebarang pertanyaan hubungi saya di 013-8732181

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?