Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Sunday, September 18, 2011

BICARA ANGGUN CANTIK BERGAYA & RUMAH TERBUKA AIDILFITRI (REST HOUSE KOTA BELUD)

BERITA GEMBIRA UNTUK WARGA KOTA BELUD.
AHAD 25hb. September 2010, satu program yang julung kalinya akan diadakan istimewa untuk warga Kota Belud dan yang sekitar dengannya. BICARA ANGGUN CANTIK BERGAYA & RUMAH TERBUKA AIDILFITRI bertujuan untuk memberi dan berkongsi peluang kepada rakan taulan sahabat handai saudara mara rakan-rakan serta seluruh warga kota belud untuk tampil bersama-sama kami dan mereka yang mahukan ketrampilan diri yang lebih meyakinkan.
Kulit wajah anda akan sentiasa kelihatan lebih muda 5 tahun dari usia sebenar anda dalam masa 3 minit dan bentuk badan anda ramping dalam masa 5 minit. Percaya atau tidak, anda datang untuk saksikannya sendiri kehebatan yang sangat luar biasa ini dan kami akan bongkarkan RAHSIANYA!

Katakan TIDAK kepada "PIL, BOTOK, SUNTIKAN atau PEMBEDAHAN.

Nak tahu RAHSIANYA? Jom datanglah beramai-ramai ke:-

BICARA ANGGUN, CANTIK, BERGAYA & RUMAH TERBUKA AIDILFITRI KAMI

yang akan diadakan:-

Tempat: REST HOUSE, KOTA BELUD.
Tarikh: 25hb. September 2011
Masa: 1.30ptg - 5.30ptg.

SIAPA YANG PERLU HADIR?

* Sesiapa sahaja yang bergelar remaja, perempuan, lelakipun boleh bah! suri rumah, eksekutif-eksekutif, wanita-wanita berkerjaya dan individu-individu yang mahukan kelihatan cantik, cun, anggun, bergaya, gorgeous!

KENAPA MESTI JOIN PROGRAM INI?

* Untuk menjadi cantik, lawa, menarik, dari biasa menjadi luar biasa....mmg deboom!

* Program ini jugak boleh menambah sumber PENDAPATAN sampingan atau sepenuh masa anda. BAGAIMANA?

* Anda akan mendapat ilmu pengetahuan serta kemahiran yang mungkin anda perlukan wang ratusan ringgit malahan ribuan ringgit untuk mendapatkannya di luar sana. Tetapi dengan kami anda hanya dikenakan bayaran tiket masuk HANYA RM5.00 SAHAJA seorang!

DAPATKAN TIKET-TIKET MASUK DARI WAKIL KAMI YANG SAH:-

CDM MAIDAH MALIN : 013-8534708

CDM NURHASNI SALIN : 013-8538997

DDM RAMLEE KASSAM : 013-8665181

DSM SANDORA : 014-5621564

Mulai hari ini 15hb. September 2011
(TIKET TERHAD KEPADA 50 ORANG PERSETA SAHAJA, SIAPA CEPAT DIA DAPAT)

Datanglah beramai-ramai

(Cabutan tiket bertuah dan jamuan Raya jugak disediakan)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?