Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Sunday, August 19, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2012

Salam Lebaran AidilFitri Maaf Zahir Batin
SELAMAT MENYAMBUT AIDIL FITRI kepada  semua saudara mara sahabat handai rakan taulan di mana sahaja berada dan tak lupa jugak kepada seluruh warga AKADEMI TAIPAN 181. Semoga di hari baik bulan baik ini kita sama-sama menikmati hari yang penuh bermakna ini dengan penuh kesyukuran atas nikmat dan limpah kurnia Allah yang selama ini telah kita nikmati bersama.
Untuk semua rakan2 seperjuangan di Akademi Taipan 181 khasnya, mudah2an kita akan terus BERSAMA DAN BERSATU berusaha tanpa rasa jemu, tanpa rasa bosan....kerana usaha yang berterusan pasti suatu hari kita sama2 akan sampai ke puncak kejayaan. Kalau bukan hari ini mungkin esok, lusa, tulat, minggu depan, bulan depan, tahun depan, kita tak tahu... Usaha bersama rezeki masing2. Lihatlah dan renongkanlah selama kita di Akademi Taipan 181 telah banyak merubah hidup kita dari yang tak punya apa-apa kepada menjadi luar biasa. Usaha yang luar biasa pasti akan menjanjikan pulangan yang luar biasa, Ingat tak, siapa kita dulu? Kita berjalan kaki ke sana kemari, tapi hari ini dah mampu berkereta besar, dulu mungkin kita menumpang rumah saudara, menyewa rumah setinggan, tapi hari ini duduk rumah besar@banglo.....Dulu mungkin kita melancong di Sepiluk, Pulau Sapi, Taman Negara@ Zoo Negara...tapi hari ini kita suda berupaya merentasi laut cina selatan, Paris, Korea, Switzerland, Beijing, Umrah di Tanah Suci, malah seluruh pelusuk dunia.....bukan lagi mustahil selagi kita Bersama dan Bersatu di Akademi Taipan 181. Dalam perjuangan kita tak akan lari dari menghadapi cabaran/rintangan dan bermacam-macam dugaan...Kita akan terus kekal berjaya jika kita kekal bertahan. Sang juara akan tetap juara jika dia pertahankan kejuaraannya....

Teruskan usaha, yakinlah anda telah berada di landasan yang betul dan cukup kukuh....ingatlah "Yang manis jangan terus di telan dan yang pahit jangan pulak terus di buang" SAYA BERINCOME BESAR SEBAB TAIPAN 181, SAYA BERKERETA BESAR SEBAB TAIPAN, SAYA MELANCONG KE LUAR NEGARA SEBAB TAIPAN 181....DAN SAYA TIDAK PERNAH JUMPA SEBAB KENAPA SAYA PERLU BERHENTI @ KELUAR DARI TAIPAN 181.....???
Insyaallah.
SALAM AIDIL FITRI MAAF ZAHIR BATIN IKHLAS DARI SAYA dan SELURUH AHLI KELUARGA SAYA...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?