Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Monday, June 25, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL-Pakaian dalam wanita TERHANGAT di Pasaran

PRODUK TERHANGAT DI PASARAN
Terbukti berkesan, RASAI kehebatannya.


MENGAPA PREMIUM BEAUTIFUL?

1. Pembentukan dan mengekalkan Kontur Bentuk Badan secara fizikal.
2. Membantu menghindari, merawat dan memulihkan Kualiti kesihatan dalam bentuk Rawatan Alternatif (Terapi Berbentuk FIR).
3. Membentuk semula, memulih dan meningkatkan tahap keberkesanan dan keharmonian hubungan suami isteri.

* Tanpa PIL
* Tanpa Suntikan
*Tanpa Pembedahan
* Kesan SERTA MERTA dalam masa 3-5 minit pengunaan.


Pencetus Revolusi Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Berteknologi Tinggi FIR

Harga Istimewa mengikut Saiz

Saiz Kecil: dari RM2367.00 (SS)
Saiz Besar: dari RM2400.00 (SS)

Maklumat Lanjut hubungi: 013-8732181

Atau 
Wakil Sah Kami di tempat anda:
Beaufort/Sepitang: 019-5329380 (Noraidah)

Kelantan: 012-9005449 (Fiza) 

 Kami jugak mengalu-alukan penyertaan anda untuk menjadi Bisness Partner kami di tempat anda.

Premium Beautiful merupakan perintis/pioneer kepada pakaian dalam wanita yang mempunyai teknologi Far-Infared Rays (F.I.R). Premium Beautiful sudah berada dipasaran Malaysia melebihi 15 Tahun tanpa sebarang masalah ketidakpuasan pengguna. Satu-satunya corset yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND di Malaysia. Mempunyai pasaran yang sangat luas dan paling laris di pasaran keran Premium Beautiful sangat berkualiti dan dijamin tahan lama. Premium Beautiful jugak mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada dimana Teknologinya diperolehi dari 4 buah negara terbesar:-
Amerika Syarikat: Jahitan Stereoscopic iaitu jahitan yang tahan rengangan.
German: Fabrik aquatech dan aquadyne iaitu fabrik dimana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
Jepun: Teknologi F.I.R.
One Stop Center - Premium Beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin terhadap pengguna disamping dapat memecahkan lemak yang berlebihan. Premium Beautiful jugak dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu pengguna akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

JANGAN JADI MACAM INI....!

                                                                    Seksa BeB....!

PREMIUM BEAUTIFUL bukan sekadar produk kesihatan dan kecantikan, dengan PREMIUM BEAUTIFUL anda boleh menjana pendapatan tanpa had dan anda berpeluang melancong ke serata dunia PERCUMA......Nak tahu? Jom sembang2 dengan saya di 013-8732181

Atau wakil sah kami di tempat anda:

Beaufort/Sepitang; 019-8329380 ( NORAIDAH)

Kelantan: 012-9005449 FIZA)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?