Selamat Datang

Terima kasih kerana berpeluang berkunjung ke blog ini. Semoga apa yang saya paparkan di ruangan ini dapat memberikan perkongsian dengan anda. Matlamat melahirkan lebih ramai usahawan jutawan di kalangan bumiputera, bukan lagi cerita kosong atau rekaan semata-mata sebaliknya adalah kebenaran yang mampu di buktikan bersama AT181. Justeru, kami menjemput anda bersama kami merebut peluang ini menjadi sebahagian dari Rakan Kongsi kami. "Peluang yg besar itu dtg secara tiba2, dtg tak menentu masa, adakalanya ia dtg di saat kita ksempitan atau kesusahan. NILAILAH peluang itu dgn secara bijaksana. Rebutlah peluang yg besar itu kerana peluang yg besar itu bole berlalu dgn tiba2. JANGAN jadikan 10001 alasan utk tidak merebut peluang yg besar itu" Kata2 Hikmat Prof. Dr. Hamka. "BERSAMA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN"

selamat datang ke taipan 181 sabah

TAIPAN 181 TERUNGGUL

Monday, May 24, 2010

TAHUKAH ANDA...?

Tahukan anda bagaimana usahawan-usahawan dalam Taipan 181 berjaya meraih pendapatan tidak kurang dari RM4k-RM10k sebulah? Malah sudah terbukti dalam Taipan sudah ada yang berpendapatan mencecah RM80k++ sebulan... Mereka asalnya seperti anda jugak, orang biasa-biasa sahaja tetapi telah menjadi luar biasa dalam Taipan 181.
Apakah impian anda? Berkereta Mewah? Rumah Banglo? Melancong Luar Negara? Umrah?
JOM bersama kami merialisasikan IMPIAN ANDA..
Jemput datang ke Biztalk kami pada setiap hari Rabu jam 8.00 malam dan pada setiap hari Sabtu jam 2.00 petang. Anda akan berpeluang berjumpa terus dengan usahawan-usahawan hebat yang telah berjaya dalam Taipan 181.
Tempat: TAIPAN CENTER, Lot. 13A, Bangunan Kedai Univesiti Apartment, Jalan Sulaman, Kota KInabalu, Sabah.
Sebarang pertanyaan Hubungi saya di :

Admin: 013-8665181

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISEBALIK TARIKH LAHIR ANDA?